Thursday, March 5, 2015

7 FAKTA TENTANG SHAKLEE YANG PERLU ANDA TAHU...

Assalamualaikum...

Entry kali ini saya ingin kongsikan dengan semua tentang APA ITU SHAKLEE.....

Sejak akhir-akhir ini nama Shaklee sering meniti dari bibir kebibir dan sudah tidak asing lagi bagi pengamal supplement KESIHATAN dan KECANTIKAN.....

Bak kata pepatah melayu....tak kenal maka tak cinta, dah kenal dengan shaklee insyaallah kesihatan bertambah baik...

Haaaaa jom kita berkenalan dengan empunya diri...

1] Shaklee merupakan SATU-SATUNYA syarikat yang menjalankan 350 ujian bagi setiap kandungan dan 100,000 ujian kualiti produk serta 23,000 ujian keaslian dan keselamatan setiap tahun.
2] Kajian Landmark yang dilakukan oleh Dr. Gladys Block, world class scientist bersama team saintis di School of Public Health, University of California, Berkeley menjalankan kajian ini bertujuan untuk melihat tahap kesihatan pengguna-pengguna supplements Shaklee yang telah menggunakan rangkaian produk Shaklee lebih dari 20 tahun berbanding individu yang tidak mengambil supplement dan individu yang menggunakan jenama lain.
MENAKJUBKAN hasil daripada ujian tersebut mendapati kumpulan pengguna Shaklee menunjukkan perbezaan yang sangat ketara. Risiko penyakit kronik seperti jantung, diabetis, storke and sebagainya jauh lebih rendah berbanding dua golongan tadi. jelas menunjukkan bahawa Shaklee selamat digunakan untuk jangkamasa panjang.
3] Shaklee menawarkan ganjaran MENARIK seperti bonus wang tunai yang tidak pernah gagal dibayar pada setiap ahlinya yang layak pada atau sebelum 15hb pada setiap bulan.
4] Shaklee adalah BERBEZA dari kebanyakkan sistem MLM lain dimana Shaklee tiada sistem stokis dan ini bagi memastikan setiap ahli yang berdaftar mempunyai peluang yang sama untuk berjaya didalam bisnes Shaklee
5] Percutian bertaraf 5 bintang atau Trip Exclusive Umrah diberikan secara PERCUMA setiap tahun bagi setiap ahli yang layak.
6] Produk Shaklee DIJAMIN tidak mengandungi sebarang bahan tiruan dan bahan kimia berbahaya . Ini terbukti apabila Shaklee telah membekalkan minuman penghidratan khas, Astro-Ade bagi para angkasawan Shuttle. Seperti yang kita tahu di angkasa lepas, setiap bahan buangan akan diproses semula dan digunapakai semula.
7] Shaklee komited melaksanakan program BARU yang mengiktiraf dan menguntungkan setiap ahlinya  seperti Bonus Tambahan setiap kali perayaan, Majlis Motivation Rally di mana ahlinya yang layak diberikan pengiktirafan di Majlis tersebut.llllll

No comments:

Post a Comment