Wednesday, March 4, 2015

8 SEBAB KENAPA ANDA PERLUKAN SET KESUBURAN SHAKLEE

Assalamualaikum......
Entry kali ini saya ingin berkongsi dengan pasangan yang dah lama kawin tapi belum ada rezeki punya zuriat sendiri...

Alhamdulillah dah ramai orang yang berjaya hamil selepas mengamaljan set ini...

kita hanya berusaha dan berikhtiar tapi hanya Allah yang lebih berkuasa dari segala2nya....

Jom kita tengok apa set kesuburan tu....

Tadaaaaa.....inilah set kesuburan lengkap untuk suami dan isteri...

👸 UNTUK ISTERI

1. ALFALFA (330 kapsul)
Ini paling penting untuk isteri/wanita. Bertindak seperti kacip fatimah. Juga merawat masalah-masalah 'Miss V' (organ reproduktif wanita)seperti keputihan, kegatalan dan sebagainya.

2 GLA COMPLEX (60 kapsul)

Penting untuk isteri bagi menghasilkan 'cecair kesuburan'. Cairan ini membantu memberi ruang untuk sperma terus hidup di dalam tiub fallopio hingga lima hari. Selain itu, GLA berfungsi memberi keseimbangan hormon yang memberi kesan pusingan period yang tetap dan kurangkan kesakitan ketika datang bulan. Juga membantu mengecutkan cyst jika ada.

3. ESP (850g)Menguatkan rahim, memberikan tenaga kepada suami dan isteri.

4. BCOMPLEX (120 kapsul)Amat penting mengambil B Complex untuk merancang kehamilan. Kandungan asid folik di dalamnya diperlukan untuk elak risiko spina bifida pada bayi (pembentukan tulang belakang yang tak sempurna).


👨 UNTUK SUAMI:

1. ZINC COMPLEX (120 kapsul)Mempertingkatkan kualiti sperma. Juga menambah kepekatan dan kekuatan sperma. Bertindak meransang perbentukan hormon testosterone juga menambah jumlah bilangan sperma.

2. VITAMIN E (120 kapsul)
Bagi meningkatkan kualiti sperma. Vita E sangat membantu. Menambah kiraan atau bilangan sperma. Juga tingkat kebolehan reproduktif bagi suami. Ia juga membantu melahirkan rasa 'bersemangat' untuk bersama pasangan masing-masing.

3. B COMPLEX (120 kapsul)

j

Bagi suami, B Complex penting untuk menjana tenaga. Paling penting B Complex bersifat anti stress. Jadi suami atau isteri lebih menikmati masa 'bersama'.

👨👸 UNTUK SUAMI ISTERI

VITALEA (120 kapsul)
Pengambilan Vitalea adalah bagi memastikan keperluan 12 vitamin dan 7 galian yang diperlukan dapat dipenuhi. Kebiasaanya, pengambilan makanan seharian kita tidak dapat memenuhi keperluan ini atas banyak fakto dan kekangan. Uniknya, Vitalea atau multivitamin Shaklee mengandungi formula iron yang sangat penting bagi tubuh.

Berminat untuk mendapatkan set kesuburan ini...

add n pm fb : Zaiton Hamid
whatsapp/Telegram :01140386856
                   atau
komen diruangan komen saya akan hubungi anda..
   

No comments:

Post a Comment